قیمت شیره خرما به عوامل مختلفی بستگی دارد. یکی از مهمترین فاکتور برای تعیین نرخ محصول کیفیت آن است. در حقیقت با توجه به اینکه کیفیت شیره ی خرما به صورت درجه 1، درجه2 و لوکس عرضه می شود باید ابتدا این مسئله از سوی خریدار مشخص گردد.
همچنین دومین عامل برای اعلام قیمت، نوع بسته بندی است. شیره ی خرما به صورت بسته های 450 گرمی، 900 گرمی و فله ای در بشکه های 20 و30 لیتری عرضه می شود. به طور طبیعی فروش فله ای آسان تر و ارزان تر خواهد بود. به ویژه آنکه درصد قابل توجهی از سفارشات صادراتی به صورت فله ای ارائه می گردد.
هر چقدر حجم سفارش بیشتر باشد تخفیف بیشتری نیز بر نرخ نهایی اعمال می گردد. در سال 1402 قیمت شیره خرما با توجه به عواملی که به آنها اشاره شد از 18 تا 31 هزار تومان معامله گردید. هرچند با توجه به نوسانات شدید ارز و تورم نمی توان این قیمت ها را تا مدت ها ثابت نگه داشت.
بنابراین بهترین روش برای دریافت آخرین قیمت ها این است که با مشاورین فروش مجموعه ی نگین جنوب تماس بگیرید. در این صورت به راحتی آخرین نرخ محصول را دریافت خواهید کرد.
بیشتر بخوانید: قیمت خرمای کبکاب درجه یک
شیره ی سنتی و صنعتی خرما
شیره ی خرما از نظر روش های تولید به دو دسته ی سنتی و صنعتی تقسیم می شوند. در روش سنتی که مخصوص انواع خرمای با رطوبت بالا است ابتدا خرما را در حوضچه ی مخصوص میریزند. در اثر فشار زیاد وزن خرما، شیره از زیر آن خارج شده و در انتهای حوضچه جمع می شود. سپس از دریچه ی مخصوص شیره خارج شده و در ظرف های مختلف بسته بندی می شود. این شیوه ی سنتی بهترین نوع شیره را تولید می کند که از نظر قیمت و خواص در رتبه ی بالاتری قرار دارند.
در روش صنعتی بر خلاف روش سنتی می توان غلظت محصول را به سفارش مشتری تغییر داد. یعنی با توجه به نیاز خریدار که شیره را برای چه هدفی نیاز دارد می توان غلظت را کم و یا زیاد کرد.این کار بدون شک در قیمت شیره خرما تأثیر دارد اما مبلغ قابل توجهی نیست.
شیره خرمای سنتی در طول سال در حجم محدودی تولید می شود. اما شیره ی صنعتی تولید نا محدود دارد. از نظر قیمت تفاوت زیادی بین این دو روش تولید وجود دارد که امری طبیعی است. خرمای کبکاب، شکر، برحی، خاصویی و… دارای رطوبت بالایی هستند و معمولا برای روش سنتی از این نوع خرما استفاده می شود.
در تولید شیره ی صنعتی می توان از خرمای درجه 2 استفاده کرد. در این صورت قیمت شیره خرما بسیار مناسب و به صرفه تمام می شود. البته این مسئله مشکلی در کیفیت و مجوزهای صادراتی محصول ایجاد نمیکند.
صادرات شیره
شیره ی خرما به دلیل آنکه در موارد بسیار مورد استفاده قرار می گیرد همیشه مشتری دارد. هم در بازار داخلی و هم در بازار صادراتی همواره مورد استقبال قرار می گیرد. بنابراین خرید و فروش این محصول باعث رونق اقتصاد کشور می شود. قیمت شیره خرما در بازار صادراتی کمی متفاوت است. علت این مسئله به کیفیت آن ارتباط دارد.
صادرات شیره خرما به کشورهای آسیایی و اروپایی انجام می شود و در این خصوص محدودیتی وجود ندارد. تنهای موضوع مهم کیفیت و بهداشت محصول است. از آنجایی که این محصول با غلظت های مختلفی تولید می شود قیمت شیره خرما نیز مختلف است. بریکس یا همان غلظت هرچه عدد بالاتری باشد قیمت نیز بالاتر می رود. زیرا در روند تولید نیاز به چرخه ی بیشتری است.
کشورهای اروپایی دارای مجوز و گواهی ویژه ای برای ثبت سفارش شیره خرما دارند. این گواهی به نوعی مشخص میکند کیفیت محصول از یک حد کجاز کمتر نباشد. اما این مسئله برای کشورهای آسیایی دارای سختگیری کمتری است.
کشورهای آلمان، انگلیس، روسیه، ترکیه، عمان، عراق، سوریه، لبنان، امارات، آذربایجان و… از جمله مقاصد صادراتی شیره خرمای ایران به شمار می روند.
بهترین قیمت شیره خرما درب کارخانه
بهترین قیمت شیره خرما را می توانید از این مجموعه به راحتی دریافت نمایید. برای کسب اطلاع از قیمت روز محصول درب کارخانه می توانید با مشاورین فروش در ارتباط باشید.
بهترین قیمت ها همیشه بهترین گزینه برای خرید به شمار نمی روند. زیرا که شیره ی خرما را می توان در بازه های قیمتی مختلفی تولید کرد. نوع خرمای مورد استفاده و رعایت نکات بهداشتی در فرآیند تولید بسیار مهم است. که این موضوع در بسیاری از کارگاه های تولیدی رعایت نمیشود و مشتری نیز از این مسئله ناآگاه است.
در سال 1402 قیمت شیره خرما از 18 تا 31 هزار تومان مورد معامله قرار می گیرد. اما هر ساله قیمت ها تغییر می کند. لذا به دلیل نوسان قیمت مواد اولیه بهتر است که نرخ روز را از مشاورین فروش این مرکز استعلام بگیرید.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.